ЕТОПАРИ 5 Пара 15 Тешки Тркачи За Фиоки Од 17 мм Лизгачки Слајдови Топчести Лежишта Жлебни Челични Големини На Продолжување На Кујнскиот Кабинет Страничен Држач За Б?
  • Неодамнешно

ЕТОПАРИ 5 Пара 15 Тешки Тркачи За Фиоки Од 17 мм Лизгачки Слајдови Топчести Лежишта Жлебни Челични Големини На Продолжување На Кујнскиот

DEN 393.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Висококвалитетен Материјал ● со висококвалитетно топчесто лежиште со одлична изработка овозможува тивко и непречено лизгање ладно валани челични Плочи Издржливи за употреба. € Голем Капацитет На Мечка € Индустриски стандард 17мм Ширина (околу 0,66") гарантира реално 100 ФУНТИ номинален капацитет. 2 набори структура навистина целосна екстензија. ① Меко Затворање ● Спречете ги фиоките да се затвораат со интегриран слајд за фиоки со меко затворање. ● Лесно За Инсталирање ● Брзото ослободување овозможува одвојување на механизмот за инсталација и отстранување. Може да се избере странично монтирање и монтирање од 17 мм. ● Широко Примена Е Идеална За поднесување кабинети, постаменти за биро, Шкафче, дрвени/челични фиоки и општа употреба на фиоки за складирање. Може да се користи за тивко и лесно отворање/затворање на фиоката 2. Висококвалитетен челичен материјал, цврст и издржлив 3. Идеален за повеќето кујнски шкаф, гардероба, фиоки 4.

1.Material:
Cold-rolled steel
2.Width:
17mm/0.66
3.Ideal replacements for kitchen and furniture drawers :
Install Method:
Seperate the drawer slide and fix the outer slide to cabinet :
Fix the inner drawer slide to the drawer :
Insert the drawer :
Package included:
10 X Full Extension Ball Bearing Drawer Slides :