Кабилок крпи куки за крпи куки за клучеви куки 4 парчиња лепила куки врата куки за висечки куки за висечки лепила wallидни куки тешки метални метални метални куки крп?
  • Неодамнешно

Кабилок крпи куки за крпи куки за клучеви куки 4 парчиња лепила куки врата куки за висечки куки за висечки лепила wallидни куки тешки метални

DEN 1148.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Декоративни лепила hooksидни куки- изработени од високо квалитетен простор алуминиумски материјал, издржлив и практичен за долготрајна употреба Декоративни куки за палто- лепливи и лепила, нема потреба да се пробиваат и до вашиот wallид. Лепило за клучни куки- одличен подарок за домаќинство за вашите пријатели и работници, и тие ќе го сторат тоа. Куки за ткаенини за wallидни лепливи- збир од 4 парчиња виси куки, доволно количина за да ги задоволите вашите основни потреби. Куки за лепливи слики- 4 Во група, 2 единечна кука, 2 горе и долу кука, може брзо да се инсталира. Декоративни лепила hooksидни куки- изработени од високо квалитетен простор алуминиумски материјал, издржлив и практичен за долготрајна употреба. Декоративни куки за палто- лепливи и лепила, нема потреба да се пробиваат и до вашиот wallид. Лепило за клучни куки- одличен подарок за домаќинство за вашите пријатели и работници, и тие ќе го сторат тоа. Куки за ткаенини за wallидни лепливи- збир од 4 парчиња виси куки, доволно количина за да ги задоволите вашите основни потреби. Куки за лепливи слики- 4 Во група, 2 единечна кука, 2 горе и долу кука, може брзо да се инсталира. Карактеристики на списокот со пакети 4 x Куки за складирање - само -лепило и лепливо, нема потреба од какви било алатки, до идот.