Занает Трговија Фиока Копчиња За Ормари Керамички Кабинет Копчиња Избрани Злато Керамички Повлечете Рачка Врата Копче За Кујна Гардероба Декоративни Мебел Хардв?
  • Неодамнешно

Занает Трговија Фиока Копчиња За Ормари Керамички Кабинет Копчиња Избрани Злато Керамички Повлечете Рачка Врата Копче За Кујна

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРЕКРАСНО РАЧНО изработени-Овие Керамички Копчиња Се Рачно Изработени и Прикажуваат Фина Изработка, Прикажувањето На Убаво Уметничко Дело Преку Неговите Сложени Дизајни и Овие 100% Рачно Изработени Копчиња Е Одличен Начин да Се Трансформира Секоја Просторија, Идеална За Фиоки, Шкафови И Ормари КОМПЛЕТ Од 6 : 6 парчиња Избрани Златни Гроздобер Керамички Копчиња Со Висина Од 2,5 Инчи И Дијаметар Од 1,5 Инчи И Овие Занаетчиски Трговски Ремек-Дела Доаѓаат Во Низа Многу Дизајни и Во Суптилни Бои, Давајќи Луксузна Атмосфера на Декорот на Вашата Соба. ЛЕСНО ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ И ОДРЖУВАЊЕ : Нашите Копчиња Се Многу Лесни За Инсталирање Целиот Хардвер Потребен За Вклучена Инсталација, Бара Рачна Вежба Или Дупка Од 1/8 Инчи И Изработени од Керамика, Овие Копчиња На Вратите се Создадени Со Совршенство Поради Употребата На Материјал Како Керамика. СТИЛИЗИРАЈТЕ ГО ВАШИОТ ПРОСТОР : Ажурирајте Го Вашиот Домашен Декор Со Додавање Декоративен Хардвер Во Вашите Кабинети И Фиоки И Рачно Изработени Комплети За Керамички Копчиња Се Најдобрата Опција За Подарување На Вашите Најблиски Во Секоја Пригода и Одговараат На Секоја Прослава, Елегантна, Уникатна и Издржлива! Овие Прекрасни Копчиња Доаѓаат Во Убава Брендирана Кутија Што Го Прави Поудобно За Подароци.