Копчиња за гранки на гранки за гранки гроздобер фиоки за фиоки црно дрво гранче копчиња за цинк легури влече двојни дупки за фиоки за облека за фарма, повлекува 4 ко?
  • Неодамнешно

Копчиња за гранки на гранки за гранки гроздобер фиоки за фиоки црно дрво гранче копчиња за цинк легури влече двојни дупки за фиоки

DEN 272.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина → Рачки на кабинетот на гранките Големината е 121*20*23mm/4,76*0,78*0,90inch Материјал → Копчиња за гранки на гранки изработени од материјал за легура на цинк, силен и издржлив, не е лесен за 'рѓа и згаснување. Широка употреба → Копчиња за фиоки за гранки на дрвјата погодни за инсталација во ормани, фиоки, гардероби, плакари, ноќни часови, книги или други врати за мебел. Тоа е најдобриот избор за замена на старите или оштетените копчиња. Лесна инсталација → Секоја копчиња за кабинети за гранчиња се опремени со завртки за погодност и брзина. Дупчете дупки на местото каде што сакате да го инсталирате копчето според растојанието на дупката, а потоа поминете низ завртката од задниот дел на таблата и затегнете го влечењето. Дизајн на полирање → Влечењата на кабинетот на гранчиња немаат остри рабови по полирањето, облогата на бојата на површината не е лесно да се испадне и може да се користи долго време. Големина → Рачки на кабинетот на гранките Големината е 121*20*23mm/4,76*0,78*0,90inch. Материјал → Копчиња за гранки на гранки изработени од материјал за легура на цинк, силен и издржлив, не е лесен за 'рѓа и згаснување. Широка употреба → Копчиња за фиоки за гранки на дрвјата погодни за инсталација во ормани, фиоки, гардероби, плакари, ноќни часови, книги или други врати за мебел.