Angoily 3sets Покажат Тешка Легура Практичен Дисплеј Стакло Врата Комплет Шарка Кабинет Вино Додатоци Бања Цинк Сребро Клип Стегач Флексибилни Шарки Туш Хардвер Портат?
  • Неодамнешно

Angoily 3sets Покажат Тешка Легура Практичен Дисплеј Стакло Врата Комплет Шарка Кабинет Вино Додатоци Бања Цинк Сребро Клип Стегач Флексибилни

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Туш Шарки Замена Делови : таа има исклучителна изработка, одлична текстура, добро чувство на рака и висока ригидност Шарка Од Легура на цинк : Погодна за стаклени врати на кабинети, кабинети, полици за книги, кабинети за вино итн. Шарки За Врата за туширање : Може да се инсталира на различни стаклени врати на кабинетот, како што се вратите на кабинетот за торта и вратите на витрината, а може да се инсталира и на стаклени врати во бањи и канцеларии. Шарка На Вратата На кабинетот : четканата површина е специјално третирана за да се спротивстави на секојдневните гребнатини и промена на бојата. Клип на кабинетот : неговото амортизирање е, отворањето и затворањето е рамномерно и има карактеристики на-отпорност на абење. Туш Шарки Замена Делови : таа има исклучителна изработка, одлична текстура, добро чувство на рака и висока ригидност. Шарка Од Легура на цинк : Погодна за стаклени врати на кабинети, кабинети, полици за книги, кабинети за вино итн. Шарки За Врата за туширање : Може да се инсталира на различни стаклени врати на кабинетот, како што се вратите на кабинетот за торта и вратите на витрината, а може да се инсталира и на стаклени врати во бањи и канцеларии. Шарка На Вратата На кабинетот : четканата површина е специјално третирана за да се спротивстави на секојдневните гребнатини и промена на бојата. Клип на кабинетот : неговото амортизирање е, отворањето и затворањето е рамномерно и има карактеристики на-отпорност на абење. Пакетот Вклучува 1 x Шарка 4 x Завртки Карактеристики - може да се инсталира на различни стаклени врати На кабинетот, како што се вратите на кабинетот за торта и вратите на витрината, а може да се инсталира и на стаклени врати во бањи и канцеларии.