Luorng 2 парчиња стаклена врата влече рачка со тркалезна форма, не'рѓосувачки челик врата на вратите на вратите нема потреба од вежбање клипови клипови за 5-8мм изложба
  • Неодамнешно

Luorng 2 парчиња стаклена врата влече рачка со тркалезна форма, не'рѓосувачки челик врата на вратите на вратите нема потреба од

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Рачката на стаклениот кабинет е изработена од не'рѓосувачки челик, а површината е четкана Тој е издржлив, отпорен на абење и отпорен на 'рѓа, отпорен на дневни гребнатини, елегантни и удобни за ракување. Дизајн што не удира, завртката што ја прицврстува стаклото е опремено со меки гумени честички против лизгање, што може подобро да го направи стаклото да одговара, анти-лизгање и стабилно. Се однесува на кујната, бањата, кабинетот, вратата од стакло од вино, кабинетот, библиотеката, итн. Погоден за чаша дебела 5-8мм. Пакетот вклучува 2 стаклени рачки на кабинетот. Рачката на стаклениот кабинет е изработена од не'рѓосувачки челик, а површината е четкана. Тој е издржлив, отпорен на абење и отпорен на 'рѓа, отпорен на дневни гребнатини, елегантни и удобни за ракување. Дизајн што не удира, завртката што ја прицврстува стаклото е опремено со меки гумени честички против лизгање, што може подобро да го направи стаклото да одговара, анти-лизгање и стабилно. Се однесува на кујната, бањата, кабинетот, вратата од стакло од вино, кабинетот, библиотеката, итн. Погоден за чаша дебела 5-8мм. Пакетот вклучува 2 стаклени рачки на кабинетот. Спецификација : Производ : Стаклена рачка за влечење на вратата Материјал : Не'рѓосувачки челик Третман на површина : Електроплетирана жица Цртеж Боја : Сребрена целокупна големина : 38mmx30mmx38mm/1.

Product:
Glass Door Pull Handle
Material:
stainless steel
Surface treatment:
electroplated wire drawing
Color:
Silver
Overall size:
38mmX30mmX38mm/1.5inch X 1.18inch X 1.5inch
Diameter of round handle:
28mm/1.1inch
Applicable to:
5-8mm thick glass
Package includes:
2 X glass cabinet handle
The handle of the glass cabinet is of fine workmanship, smooth surface, easy to hold, and is easy to open and close the cabinet door. It is durable, rust-proof, and resistant to daily scratches.:
Easy installation, adjustable screw fixation, with anti-slip soft rubber particles, good stability. There is no need to drill or punch holes in the glass.:
It applies to the kitchen, bathroom, cabinet, wine glass door, cabinet, bookcase, etc. :