Мат црна хардвер за бања сет 3 парчиња SUS304 не'рѓосувачки челик, монтиран сет на wallидови, вклучувајќи држач за тоалетна хартија, куки за пешкири за облека, комплет за ?
  • Неодамнешно

Мат црна хардвер за бања сет 3 парчиња SUS304 не'рѓосувачки челик, монтиран сет на wallидови, вклучувајќи држач за тоалетна хартија,

DEN 1545.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Мат црна завршница】 : Стилски и исклучителен мат процес направете ја лентата за крпи за бања да изгледа мода и да се чувствува пријатно Не избледи, ефективно докажано со дамки за да ги реши отпечатоците од прсти и акумулацијата на прашина и масло. Само чиста со мека, влажна крпа нежно . 【Бесплатно 'рѓа】 : Хардверскиот сет за бања е конструиран од не'рѓосувачки челик од типот SUS304 Премиум одделение, со додадена 18/10 содржина на хром/никел за да се заштити од корозија и' рѓа. Повеќе анти-ризични површини, без остри рабови, безбедно виси бањарка, пешкир за бања, панталони и кошула, костими за капење, палта, торби, кади за туширање или други работи. 【EASY TO INSTALL 】 : It is very esay to intall,the screws are concealed .All installation hardware and installation tool are included (Allan wrench) ideal for bathroom, closet kitchen, cabinet, office ,basement, outdoor shower bedroom, laundry room, Седи соба, итн. 【Прекрасен изглед】 : модерен дизајн на тркалезна, тркалезна база и инсталација на двојни завртки прават постабилни, завртките за монтирање се скриени и надвор од очите. 【Референца за големина】 : Помага да го оптимизирате достапниот простор и да прикажувате видливи артикли. Обезбедува уредно и стоковно место на семејството. Кука за крпи : 1,87 инчи (L) x 2,56 инчи (W) x 2,24 инчи (D), држач за тоалетна хартија : 6,5 инчи (L) x 1,85 инчи (W) x 3,15 инчи (D). 【Мат црна завршница】 : Стилски и исклучителен мат процес направете ја лентата за крпи за бања да изгледа мода и да се чувствува пријатно. Не избледи, ефективно докажано со дамки за да ги реши отпечатоците од прсти и акумулацијата на прашина и масло. Само чиста со мека, влажна крпа нежно . 【Бесплатно 'рѓа】 : Хардверскиот сет за бања е конструиран од не'рѓосувачки челик од типот SUS304 Премиум одделение, со додадена 18/10 содржина на хром/никел за да се заштити од корозија и' рѓа. Повеќе анти-ризични површини, без остри рабови, безбедно виси бањарка, пешкир за бања, панталони и кошула, костими за капење, палта, торби, кади за туширање или други работи.