Универзални степени за монтирање на кабинетот C-Clamp Claber, мебел за мебел од мебел Фронтови за монтирање, прицврстувачи за отворање на 50мм, за брзо инсталирање на рамк?
  • Неодамнешно

Универзални степени за монтирање на кабинетот C-Clamp Claber, мебел за мебел од мебел Фронтови за монтирање, прицврстувачи за отворање на 50мм,

DEN 1465.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Материјал со висок квалитет] Нашиот C-Clamp е изработен од алуминиумска легура, издржлива, силна, лесна и лесна за носење, со електростатски процес на прскање Мазен и убав изглед, без закопување. [Лесно за прилагодување] Прилагодување со копчето за завртки, лесен за ракување, повеќе дупки за монтирање на заградите, прилагодување без агол на инсталација. [Лесна и брза инсталација на кабинетот] Лесно затегнување и усогласување на рамката на вратата на кабинетот и флексибилниот водич за дупчење за пред-дупчење и инсталирање на завртки ќе го направи склопот мазно и лесно. Професионалните стеги на кабинетот можат да ја завршат инсталацијата за неколку минути. [Применливо за индустријата за обработка на дрво] Може лесно да се инсталира на клупи, коли, клупи, работнички плочи, натписи, стеги на потпирачите за глава, итн. Гумените влошки на делот на стегачот можат да спречат оштетување на површината на кабинетот за време на инсталацијата. [Материјал со висок квалитет] Нашиот C-Clamp е изработен од алуминиумска легура, издржлива, силна, лесна и лесна за носење, со електростатски процес на прскање. Мазен и убав изглед, без закопување. [Лесно за прилагодување] Прилагодување со копчето за завртки, лесен за ракување, повеќе дупки за монтирање на заградите, прилагодување без агол на инсталација.

*Adjustable jaw.:
*Anti-slip design.:
*Material:
One-piece cold-pressed steel plate.
*Size:
3.15*2.56*1.97inch.
*Color:
Black.
Package Contents: 1/2/3Pcs C Installation Clamps. :