Држач за Тоалетна Хартија Со Полица, Полица ЗА Тоалетна Хартија ОД Нерѓосувачки Челик СУС304, Држач За Ѕид Од Црна Тоалетна Хартија Или Лепило-Отпорен На ' Рѓосување ?
  • Неодамнешно

Држач за Тоалетна Хартија Со Полица, Полица ЗА Тоалетна Хартија ОД Нерѓосувачки Челик СУС304, Држач За Ѕид Од Црна Тоалетна Хартија Или Лепило-Отпорен

DEN 492.48

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Premuim SUS304] - овој мат црн држач за тоалетна хартија е изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик 304, кој е издржлив, отпорен на ' рѓа и има силна носивост(до 10 килограми) [ Хуманизиран Дизајн] - оваа телефонска полица за држач за тоалетна хартија лесно може да го постави телефонот за да спречи паѓање. Дизајнот на копчето спречува паѓање на ткивото. Стилот е едноставен, практичен и убав, функцијата е практична и блиска до природата. [Инсталирајте се за неколку минути] - две опции за инсталација, лесни за инсталирање за неколку минути.Само користете ја инструкцијата што лесно се следи цицач. Вклучени се сите делови што ви се потребни(држач за тоалетна хартија,самолеплив лепак,завртки,прирачник). [Мулти-Сцена]- Погоден За кујна,бања, тоалет, спална соба, балкон, дневна соба и други сцени, лесен за носење и внесете поголема погодност во вашиот живот. [Белешки за инсталација] - не е погоден за варовнички ѕидови, позадина или насликани ѕидови или нерамни површини.