Декика заклучување на заклучувањето од не'рѓосувачки челик пролет натоварен заклучок за влечење на заклучување HASP кутии за кабинети за лизгачка врата едноставна ?
  • Неодамнешно

Декика заклучување на заклучувањето од не'рѓосувачки челик пролет натоварен заклучок за влечење на заклучување HASP кутии за

DEN 667.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Заврши од врата Бравите за лизгање на вратите се специјално дизајнирани за безбедност на врати, кутии, фрижидери, дрвени врати, коноли, барака, простории, прозорци и ормани. *Пролетната структура во рамките на размавта овозможува затворањето на лактот да биде натоварено и лесно за употреба. *Изработено е од добар антикорозија не'рѓосувачки челик и издржлив. *што ја прави вратата на вратата отпорна на 'рѓа, издржлива и нема да се деформира по долгорочна употреба. Заврши од врата. Бравите за лизгање на вратите се специјално дизајнирани за безбедност на врати, кутии, фрижидери, дрвени врати, коноли, барака, простории, прозорци и ормани. *Пролетната структура во рамките на размавта овозможува затворањето на лактот да биде натоварено и лесно за употреба. *Изработено е од добар антикорозија не'рѓосувачки челик и издржлив. *што ја прави вратата на вратата отпорна на 'рѓа, издржлива и нема да се деформира по долгорочна употреба.