ВАНДИ Држач За Тоалетно Ткиво Без Дупки Држач За Хартија Од Ролна Нерѓосувачки Челик Хартиена Крпа Држач За Ткиво Држач За Тоалетна Хартија За Бања Решетка За Скла?
  • Неодамнешно

ВАНДИ Држач За Тоалетно Ткиво Без Дупки Држач За Хартија Од Ролна Нерѓосувачки Челик Хартиена Крпа Држач За Ткиво Држач За Тоалетна

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Користете во домови, станови, станови, R, кампери и кабини за да создадете простор за инстант складирање Решетката за хартија за бања е изработена од врвен материјал со силна и водоотпорна леплива подлога. Вметнете на ѕидот, без дупка, лесен за инсталирање. Мазни рабови со едноставен иesетски дизајн, безбеден и практичен. Силен носивост, цврст и лесен за употреба. Користете во домови, станови, станови, R, кампери и кабини за да создадете простор за инстант складирање. Решетката за хартија за бања е изработена од врвен материјал со силна и водоотпорна леплива подлога. Вметнете на ѕидот, без дупка, лесен за инсталирање. Мазни рабови со едноставен иesетски дизајн, безбеден и практичен. Силен носивост, цврст и лесен за употреба. Опис решетката за хартија за бања е изработена од премија со цврста и водоотпорна леплива подлога од нерѓосувачки челик. Тоа не е само закачалка за хартија за бања, туку и ѕиден додаток за бања со полица за складирање за држење телефони и други ситници.