O Праг Транзиција Ленти Подни Плочки Тепих Транзиција Ленти, Сечење Индивидуализира Работ Трим Лента, Дрво До Плочка Трим Лента За Внатрешни Работ Врата, Лесна Инст
  • Неодамнешно

O Праг Транзиција Ленти Подни Плочки Тепих Транзиција Ленти, Сечење Индивидуализира Работ Трим Лента, Дрво До Плочка Трим Лента За Внатрешни

DEN 1520.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Применлива висина : погоден е за премин на прагот каде што висинската разлика помеѓу тепихот/подот и земјата е 0,8 см (0,3 инчи) до 1,5 см (0,6 инчи) Ширина од 5,2 см (2 инчи). Цврста Алуминиумска Конструкција : Изработена од лесен алуминиум со висока јачина. Издржливиот алуминиум се спротивставува на областите со голем сообраќај на нозете во домот. Обезбедува непречена транзиција помеѓу тепих и плочка или тепих на подот и граничната декорација. Оптоварување : 250 кг/550 фунти. Нема инсталација : нема потреба да се дупчат дупки за инсталација. Само подгответе го лепилото и залепете го сами. Зачувај се инсталација кавга. Може да се инсталира на секој нерамен под за да се премости висинската разлика. (Налепницата не е вклучена во пакетот). Преодни Ленти За Повеќекратна Употреба : Често се користат во училишта,домови,забавни центри,ресторани и други прилики за завиткување и украсување на рабовите на теписите и подовите. И тие можат да се користат на вратите,влезовите во просториите или на други места каде што се среќаваат две нерамни подни површини. Забелешка : пред да купите, проверете дали големината на прагот е во рамките на применливиот опсег на големина на производот. Ако производот не ја исполнува големината на прагот,можете да ја пребарувате нашата марка "" за да изберете друга соодветна лента за транзиција на подот и директно да не контактирате. Преодната лента на подот на Рампата е совршена за вратите за да создаде мазна,цврста,беспрекорна површина за корисници на инвалидска количка,скутер,шетач и трска. Спречува кршење на рабовите на тепихот,гроздобер на винилните подни шевови и создава непречена транзиција помеѓу различни подни површини.Список на пакети : 1 х Преодни Ленти За Подот Спецификација : Материјал : Алуминиумска Големина : Прилагодлив Исечок : може да биде ширина : 5,2 см (2 инчи)Должина : 90 см (35,4 инчи)Висина : користете 0,8 см (0,3 инчи) до 1,5 см (0,6 инчи)Капацитет На Тежина : 250 кг (550 фунти)Карактеристики : Го Покрива И штити работ на подните површини.

Material:
Aluminum
Size:
Customizable
Cutout:
Can be cut
Width:
5.2cm (2inch)
Length:
90cm (35.4inch)
Height:
use 0.8 cm (0.3 inch) to 1.5 cm (0.6 inch)
Weight capacity:
250 kg (550 lbs)
Features:
Covers and protects the edge of the floor surfaces.:
Lightweight and strong aluminum transition strip.:
May better pass walker/wheelchair or sweeping robots through doorway.:
Provides smooth transition between adjacent floors:
Used to protect the safety of the elderly or disabled.:
Perfect for front door porch,carpet or tile floors,room dividers,large gaps,high traffic areas,patio doors,etc.:
Note:
There may be an error of 1-3cm due to manual measurement.:
There may be chromatic aberration due to the difference between the recording lamp and the display. Please refer to the actual product.:
Quality service :
When you find any problems with our products,you can tell us and we will do our best to solve them for you. If you leave a message in the review or feedback,we can't find it in time and solve it,you can tell us by message. Thank you! br>: