ШАРКИ На Вратата На Вратата На Вратата На ВРАТАТА Шарки на Вратата 1 парчиња Шарки За Тешки Порти Во Златни Шарки Од Алуминиумска Легура На Врата Отворено За Додато?
  • Неодамнешно

ШАРКИ На Вратата На Вратата На Вратата На ВРАТАТА Шарки на Вратата 1 парчиња Шарки За Тешки Порти Во Златни Шарки Од Алуминиумска Легура

DEN 264.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесен за инсталирање и брзо демонтирање Непречено отворање и затворање, неми. Помогнете да се обезбеди непречено дејство на затворање на вратата. Позиционирани дупки за фиксација на стаблерот. Изработени од висококвалитетна легура за долготрајна употреба. Лесен за инсталирање и брзо демонтирање. Непречено отворање и затворање, неми. Помогнете да се обезбеди непречено дејство на затворање на вратата. Позиционирани дупки за фиксација на стаблерот. Изработени од висококвалитетна легура за долготрајна употреба. Описоваа ставка е добро изработена од премиум алуминиумска легура за издржлива и практична употреба. Може да се користи во кујната, тоалетот, вратата или на друго место. Со позиционирани дупки за фиксација на стаблер, издржливи во употреба.Карактеристики-Боја : златно-Материјал : Алуминиумска легура - Големина : Околу 8, 7х7, 6х2, 5см-Изработена од висококвалитетна легура за долготрајна употреба.