ЛИШИН 20 парчиња Церада Платнени Клипови Тешки Стеги За Заклучување Стеги За Палецот Завртка За Шатор Стегач За Церада, Тенди, Кампување На Отворено, Каравански Нас?
  • Неодамнешно

ЛИШИН 20 парчиња Церада Платнени Клипови Тешки Стеги За Заклучување Стеги За Палецот Завртка За Шатор Стегач За Церада, Тенди, Кампување

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€Издржлив Материјал Q клиповите за церада се направени СО материјал НА ГОДИШНО ниво, цврст и издржлив, не е лесен за кршење и може да се користи долго време ●Големина На церада Клипови Стегачот За Церада Е лесен за носење насекаде, има димензии 3 1/4 инчи долги и 1 инч широк. Вилицата се отвора околу 1/4 инчи, може добро да одговара на тешката сива церада. Дијаметарот на дупката е 1/2 инчи. ●Супер Сила на Залак ● тешкиот клип за церада дизајниран со завртката на палецот за затегнување на вилицата може безбедно да ја држи церадата надолу дури и силните бури. ●Лесен За Употреба ● стегите за штипки за церада може лесно да се користат со едноставно затегнување или олабавување на копчињата за завртки за да се обезбеди одлична контрола на притисокот при стегање без оштетување на ткаенината. €Широко Примена Q Клиповите За Церада се широко користени во шатори, навлаки за автомобили, навлаки за чамци, крпи за дожд, навлаки за базени и Шупи за фотографирање, привремени засолништа, кампување, сенка, покривка, земјоделски градини, виси во затворени и надворешни простории и други прилики. €Издржлив Материјал Q клиповите за церада се направени СО материјал НА ГОДИШНО ниво, цврст и издржлив, не е лесен за кршење и може да се користи долго време. ●Големина На церада Клипови Стегачот За Церада Е лесен за носење насекаде, има димензии 3 1/4 инчи долги и 1 инч широк. Вилицата се отвора околу 1/4 инчи, може добро да одговара на тешката сива церада. Дијаметарот на дупката е 1/2 инчи. ●Супер Сила на Залак ● тешкиот клип за церада дизајниран со завртката на палецот за затегнување на вилицата може безбедно да ја држи церадата надолу дури и силните бури. ●Лесен За Употреба ● стегите за штипки за церада може лесно да се користат со едноставно затегнување или олабавување на копчињата за завртки за да се обезбеди одлична контрола на притисокот при стегање без оштетување на ткаенината. €Широко Примена Q Клиповите За Церада се широко користени во шатори, навлаки за автомобили, навлаки за чамци, крпи за дожд, навлаки за базени и Шупи за фотографирање, привремени засолништа, кампување, сенка, покривка, земјоделски градини, виси во затворени и надворешни простории и други прилики. Овие Тешки Клипови За Церада За Заклучување Може да бидат Корисна Стегач за Вашето Кампување на Отворено или Внатрешна Алатка за Клипови.