32 Клучни Кабинетот Организатор, Метал Клуч За Заклучување Кутија Ѕид монтирање употреба ОТП Технологија Отклучување, Фиксна Лозинка/Bluetooth Отклучување, Стан Од Дал?
  • Неодамнешно

32 Клучни Кабинетот Организатор, Метал Клуч За Заклучување Кутија Ѕид монтирање употреба ОТП Технологија Отклучување, Фиксна Лозинка/Bluetooth

DEN 1599.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ КЛУЧЕВИ●оваа кутија за складирање клучеви користи ТЕХНОЛОГИЈА ОТП и не бара интернет конекција Способноста да работиме офлајн ги прави нашите безбедносни производи погодни за пригода со слаба Или без Wi Fi .Се разбира, можете да купите уште еден Wi Fi уред за да го отклучите. ●ВИСОКОКВАЛИТЕТНА КУТИЈА за КЛУЧЕВИ ● нашата кутија за клучеви со код е изработена Од тежок челик Лесен за монтирање. Површината на кутијата за клучеви користејќи процес на пескарење во прав, без страв од erзија на дожд, снег и сончева светлина, работниот век на клучот може да биде до 5 години. Апликацијата може да генерира отп код без интернет конекција, можете да поставите еднократна лозинка, краткорочна ефективна лозинка или фиксна лозинка за гостите според вашите потреби.можете да ја користите АПЛИКАЦИЈАТА проверете го записот за отклучување лозинка, погодно за управување со клучот. ①Повеќе Начини За Отклучување, РЕЖИМ На Отклучување, отклучување НА ОТП, отклучување на лозинка, отклучување клуч, отклучување на bluetooth, отклучување на датумот на истекување на лозинката. ●ПОВЕЌЕНАМЕНСКА КУТИЈА за СКЛАДИРАЊЕ КЛУЧЕВИ е Идеална За дома, канцеларија, станбен комплекс, дилери на чамци, агенции за изнајмување автомобили, многу автомобили, продавници за каросерии и многу повеќе. Ние сме специјализирани во банкарството ОТП нивото на безбедност за секојдневна употреба.Можеме да управуваме со дозволите за отклучување преку апликација и да ги провериме записите за отклучување. 32 Клучни Кабинет Организатор, Метал Клуч За Заклучување Кутија Ѕид монтирање користете ОТП Технологија Отклучување, Фиксна Лозинка/Bluetooth Отклучување, Стан Од Далечина Генерира Пин Кодови Без Интернет, Одлично За Клуч Кука И Складирање. КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ КЛУЧЕВИ : оваа кутија за складирање клучеви користи отп технологија и не бара интернет конекција. Способноста да работиме офлајн ги прави нашите безбедносни производи погодни за пригода со слаба Или без Wi Fi .Се разбира, можете да купите уште еден Wi Fi уред за да го отклучите. ВИСОКОКВАЛИТЕТНА КУТИЈА ЗА КЛУЧЕВИ : нашата кутија за клучеви со код е изработена Од тежок челик Лесен за монтирање.