Маркер За Боја На плочки Со пенкало за инјекциска смеса: 2 Пакувајте Сиво Со 5 Совети За Замена На Пакувањето - Водоотпорна Боја За Инјекциска Смеса И Пенкало За Запе?
  • Неодамнешно

Маркер За Боја На плочки Со пенкало за инјекциска смеса: 2 Пакувајте Сиво Со 5 Совети За Замена На Пакувањето - Водоотпорна Боја За Инјекциска

DEN 520.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПОГЛЕДНЕТЕ СОСЕМА НОВО : Прескокнете ги плочките за чистење и користете Пенкало За Инјекциска Смеса за да ја насликате и обоите инјекциската смеса за светол чист изглед КОРИСТЕТЕ НАСЕКАДЕ : Идеален За бања, кујна и која било друга просторија што има подни или тавански плочки. ДОЛГОТРАЈНО МАСТИЛО : Справете се со мали или големи самостојни проекти со пенкало што е водоотпорно кога е суво. НАПРЕДНА ФОРМУЛА : нетоксично мастило на база на вода што ги покрива мрзливите дамки од инјекциска смеса што го прави повторно да изгледа сосема ново. ЗАБЕЛЕШКА : Пенкалото за Инјекциска Смеса можеби не се врзува за запечатена инјекциска смеса. Тестирајте ја порозноста на инјекциската смеса со неколку капки вода. Ако инјекциската смеса не ги апсорбира капките вода во рок од неколку минути, тоа покажува дека инјекциската смеса веројатно била запечатена. ПОГЛЕДНЕТЕ СОСЕМА НОВО : Прескокнете ги плочките за чистење и користете Пенкало За Инјекциска Смеса за да ја насликате и обоите инјекциската смеса за светол чист изглед.