Дапани Месинг Копчиња, Четкани Златни Копчиња На Кабинетот Во Форма На Срце Фиоки За Комоди Кујнски Кабинет За Чевли Хардверски Копчиња За Врати, Копчиња За Маргар?
  • Неодамнешно

Дапани Месинг Копчиња, Четкани Златни Копчиња На Кабинетот Во Форма На Срце Фиоки За Комоди Кујнски Кабинет За Чевли Хардверски Копчиња За Врати,

DEN 1179.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Висококвалитетно и издржливо : месинг копчето е изработено од висококвалитетен месинг со дизајн во форма на Маргаритка и удобен стисок Погоден е за секој мебел, како што се плакари, гарнитури и тв кабинети, давајќи му на целокупниот изглед нов изглед. ® Обемна компатибилност : Овие мали рачки за месинг фиоки прифаќаат класични и извонредни концепти за дизајн за да обезбедат шик изглед за вашата кујна или бања. Може да се координира со секој стил на декорација. Погоден за фиоки, гардероби, фиоки за облекување, плакари, ормари итн. ви носи чувство за мода. ● Лесен за инсталирање : Доаѓа со 22 мм (1") кратки завртки и 40 мм (1,57") долги завртки. Ве молиме проверете дали растојанието помеѓу дупките е соодветно пред купувањето и обрнете внимание на тоа за време на работата. Ако имате било какви прашања, можете да не контактирате во секое време. ● Внимателно спакувана : секоја рачка на кабинетот е индивидуално спакувана за да се избегнат гребнатини за време на транспортот. Секоја рачка има соодветни долги завртки и кратки завртки. Бидете сигурни дека ќе одговараат на кабинети со различни дебелини. } Пакетот вклучува : 2x месинг копчиња, 2x22mm кратка завртка, 2x40mm долга завртка. Ако има некаков проблем со квалитетот на производот, ние ќе ја вратиме/замениме вашата нарачка. Ве молиме бидете сигурни да купите. ● Висококвалитетно и издржливо : месинг копчето е изработено од висококвалитетен месинг со дизајн во форма на Маргаритка и удобен стисок. Погоден е за секој мебел, како што се плакари, гарнитури и тв кабинети, давајќи му на целокупниот изглед нов изглед. ® Обемна компатибилност : Овие мали рачки за месинг фиоки прифаќаат класични и извонредни концепти за дизајн за да обезбедат шик изглед за вашата кујна или бања. Може да се координира со секој стил на декорација. Погоден за фиоки, гардероби, фиоки за облекување, плакари, ормари итн. ви носи чувство за мода. ● Лесен за инсталирање : Доаѓа со 22 мм (1") кратки завртки и 40 мм (1,57") долги завртки. Ве молиме проверете дали растојанието помеѓу дупките е соодветно пред купувањето и обрнете внимание на тоа за време на работата. Ако имате било какви прашања, можете да не контактирате во секое време. ● Внимателно спакувана : секоја рачка на кабинетот е индивидуално спакувана за да се избегнат гребнатини за време на транспортот.