Без држач за тоалети за тоалети, монтиран, држач за тоалетна хартија, бања за туширање, алуминиум, тоалетот за тоалетно ткиво, корпа за складирање хардвер за бања ха?
  • Неодамнешно

Без држач за тоалети за тоалети, монтиран, држач за тоалетна хартија, бања за туширање, алуминиум, тоалетот за тоалетно ткиво,

DEN 428.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Бањата е добар помошник и заслужувате да имате голем капацитет Задебелен профил на алуминиум во воздушна вселена, зелена и здрава, без 'рѓа. Задебелена цврста корпа за мрежи со умерено растојание за да се спречи паѓање на предметите, ефикасно осигурувајќи дека корпата за мрежи е издржлива, модерна и поцврста!. Задебелени заштитни плочи, задебелени столбови, силен капацитет на лежиште, безбедност, нема потреба да се грижите за кршење. Разновидна, може да се користи не само во спалната соба, бањата, туку и во кујната за да висат други предмети за да ги задоволат вашите различни потреби. Бањата е добар помошник и заслужувате да имате голем капацитет. Задебелен профил на алуминиум во воздушна вселена, зелена и здрава, без 'рѓа. Задебелена цврста корпа за мрежи со умерено растојание за да се спречи паѓање на предметите, ефикасно осигурувајќи дека корпата за мрежи е издржлива, модерна и поцврста!.