Паметна Брава, Паметна Рачка На Вратата Nyboer, Заклучување На Вратата Со Отпечатоци Од Прсти, Заклучување На Влезната Врата Без Клуч Со Рачка, Дигитална Брава Со Таст?
  • Неодамнешно

Паметна Брава, Паметна Рачка На Вратата Nyboer, Заклучување На Вратата Со Отпечатоци Од Прсти, Заклучување На Влезната Врата Без Клуч Со

DEN 2559.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Со анти-ѕиркање, можете да внесете случајни броеви пред и по точната лозинка и да ја отклучите Заклучување однадвор : притиснете и држете го копчето # за рачно заклучување. ●Идеална Замена За Брави ● Традиционалните паметни брави често паѓаат кратко кога станува збор за замена на ќор-сокаци или рачки, бидејќи нивната помала големина не е во состојба целосно да ги покрие двете дупки. Ова е местото каде Што Се издвојува Паметната Брава Нибоер. Со продолжена должина на панелот од 9,25", целосно ги покрива постојните дупки на вратите, што ја прави оптимална замена за повеќето брави. Нема повеќе потреба да ги пополнувате дупките оставени од вашата стара брава. €7 Во-1 Паметна Брава●nyboer smart lock нуди разновидни опции за пристап : Отпечаток Од Прст+Апликација За Паметен Телефон +Лозинка+IC Картичка+Механички Клуч+Wi Fi Далечински Управувач (Потребен Е Wifi портал), исто така компатибилен со Вашиот Alexa Или Google Асистент за гласовна контрола. ●Целосна Контрола Од Апликацијата ● Користете Ја Апликацијата за заклучување и отклучување. Олеснете ви и на сите да доаѓате и да си одите, можете да споделувате виртуелни клучеви и темпирани лозинки и да давате или одземате пристап до корисникот во секое време преку Апликацијата.Добијте дневници за пристап на брави за да знаете кој доаѓа и кога со кој метод.