Безлочни куки за нокти, моќни куки за бетонски wallидови 20 bs Невидливи закачалки за нокти, тврд ид што виси без оштетување на wallидот на wallидот за хардверска слика за с?
  • Неодамнешно

Безлочни куки за нокти, моќни куки за бетонски wallидови 20 bs Невидливи закачалки за нокти, тврд ид што виси без оштетување на

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал со висок квалитет : Овие куки за закачалка на слики се изработени од високо-одделение пластични и не'рѓосувачки челични нокти што се цврсти, издржливи, антикорозии и искривени Информации за големината : Големината на секоја кука за монтирање на wallидот е 1,65*0,79 инчи, што може најмногу да вчитува тежина 20 bs. Намалете го оштетувањето на wallидот : Најголемата карактеристика на секоја кука за штуко е што нема да остави никакви ознаки на wallидот, да го одржи интегритетот на идот, да помогне да се заштити wallидот од оштетување. Откако ја закачив рамката за фотографии, таа е скриена и не може да се најде. Широко користени : Куките што висат со тешки работи се погодни за висина рамка за слики, слики, огледала, часовници, уметнички дела, садови за плантари, календари, портрети, полици и така натаму. Совршено решение за виси на облоги, гипс и сув wallид, brickид од тули и бетонски wallид.