Khtumeware 10 пакувања бронзени копчиња за бронзени кабинети 1 инчи единечни дупки за кабинети се ракува со копчиња за фиоки и влечења за кабинети за бања.
  • Неодамнешно

Khtumeware 10 пакувања бронзени копчиња за бронзени кабинети 1 инчи единечни дупки за кабинети се ракува со копчиња за фиоки и

DEN 431.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина на производот : дијаметар = 1 инч (25мм); Проекција = 1-1/4 инчи (32мм); Долен дијаметар = 1 инч (25мм); Тежина = 2,2 мл Hardware Ctume Ware со цврст кабинет : Лесен за инсталирање, секоја рачка се обезбедува индивидуално за да се спречат испакнатини и гребнатини. Секоја рачка доаѓа со 1 "и 1,5" завртки. Широк спектар на апликации : Мебелот за мебел Ktumeware се идеални за плакари, плакари, плакари, фиоки, гардероби, врати и плакари. Можете сами да ја реновирате вашата куќа. Со висококвалитетна легура на цинк завршена со бронза од шампањ, повлекувањето на Khtumeware е влечење со тешки кабинети што е силно и долготрајно. Гаранција за бренд Ktume Ware : Ние придаваме големо значење на вашето корисничко искуство, ние сме многу сигурни во квалитетот на нашите производи, можете да пробате 100 дена, доколку има квалитет на квалитет, ние целосно ќе разменуваме или поврат.