Кутија за заклучување на клучот за надворешни, комбинација на wallидови за заклучување за клучеви за куќи, клучеви за клучеви за да се скрие клуч надвор, водоотпорен ?
  • Неодамнешно

Кутија за заклучување на клучот за надворешни, комбинација на wallидови за заклучување за клучеви за куќи, клучеви за клучеви за

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Цврст и издржлив】 Сефот е изработен од силна алуминиумска легура, силна и издржлива и нема лесно да се види или да се отвори отворено Металната обвивка нема да 'рѓа и може да ги издржи сонцето и дождот. Нашето комбинирано заклучување е опремено со лизгачки ролетни, кои можат да се затворат по употреба за подобро да се скрие и заштити комбинираното заклучување од времето. 【2 куки】 Метална кука и леплива кука, која може да го задржи клучот цврсто да виси и нема да падне да падне и да ја заглави кутијата за заклучување. Пред да ја инсталирате куката, проверете дали положбата на куката нема да го блокира затворањето на кутијата за заклучување. 【Голем капацитет】 Монтирање на wallидот за заклучување на клучот има голем внатрешен простор до 5 копчиња од хуоза (пократко од 3,35 инчи) и пристапни картички или мали предмети, како што се банкарски картички. Кога одите на патување или деловно патување, овој клуч Кутија ќе ви помогне да ги задржите клучевите, клучевите за автомобили и картичките. 【Лесно за инсталирање】 Оваа кутија за заклучување доаѓа со сите потребни хардвер за инсталација, вклучувајќи 4 завртки и 4 приклучоци за експанзија на најлон, како и прирачник, што го олеснува инсталирањето на wallидот без да набавите дополнителен хардвер.