ШАРКИ На КАБИНЕТОТ ДОИТОЛ Шарки Шарки На Кабинетот Пружинска Шарка на Вратата 2 парчиња Шарка Од Сатенски Челик Скриена Шарка Со Половина Преклопен Кабинет Стакле?
  • Неодамнешно

ШАРКИ На КАБИНЕТОТ ДОИТОЛ Шарки Шарки На Кабинетот Пружинска Шарка на Вратата 2 парчиња Шарка Од Сатенски Челик Скриена Шарка Со

DEN 172.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Професионалната шарка на кабинетот, изработена од висококвалитетен материјал, е практична и издржлива за употреба Со цврста структура, шарката има големо носивост и може да се користи долго време. Може да се инсталира цврсто и лесно со прилагодлив дизајн, да ви донесе поголема погодност. Фина изработка, анти - ' рѓа, антикорозија, отворете ја вратата лесно и тивко без да ги вознемирувате другите. гардероба шарки. Погоден за стаклени врати на кабинетот, кабинети за вино, кабинети и така натаму. гардероба шарки. прилагодлив и лесен за инсталирање, што ви носи многу поголема удобност. гардероба шарки. Изработен од квалитетен материјал, практичен и издржлив за употреба. гардероба шарки. Професионалната шарка на кабинетот, изработена од висококвалитетен материјал, е практична и издржлива за употреба. Со цврста структура, шарката има големо носивост и може да се користи долго време. Може да се инсталира цврсто и лесно со прилагодлив дизајн, да ви донесе поголема погодност. Фина изработка, анти - ' рѓа, антикорозија, отворете ја вратата лесно и тивко без да ги вознемирувате другите.