Водич За Подот На Вратата на Лизгачката Штала, Водич За Подот На Ѕидот Од 1 ПАРЧИЊА Со Завртки, Хардвер На Вратата Од Штала Од Јаглероден Челик, Погоден За Дебелина Н?
  • Неодамнешно

Водич За Подот На Вратата на Лизгачката Штала, Водич За Подот На Ѕидот Од 1 ПАРЧИЊА Со Завртки, Хардвер На Вратата Од Штала Од Јаглероден Челик,

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Добри ПЕРФОРМАНСИ : водичот за подот обезбедува перформанси на високо ниво за вашата лизгачка врата од штала и спречува замавнување на вратата на страните Заштита на вашата штала врата. Одржувајќи ЈА ВРАТАТА ДА ИЗГЛЕДА ДОБРО : водичот за подот на ѕидот се монтира на ѕидот зад вратата и надвор од видното поле, што ќе и даде чист изглед на вашата лизгачка врата. Издржлив ВОДИЧ ЗА ПОДОТ : хардверот на лизгачката врата е изработен од врвен јаглероден челик, кој е тежок, цврст и издржлив. Може да се користи подолго време. Е ЛЕСНО ДА СЕ ИНСТАЛИРА : ѕид монтирање лизгачки штала врата кат водич со 2 завртки, може да биде лесно и без напор опремени. Само прилагодете ја и затегнете ја завртката на дното. Не е потребна вежба, тоа нема да ви го уништи подот. Широка ПРИМЕНА : водичот за вратата на шталата е погоден за дебелина на вратата на лизгачката штала од 1 до 1-3/8 инчи. Погоден за спални соби, гардероба, бањи, дневна соба, кујни, оставата, чајната кујна, ресторани, гаражи итн. Добри ПЕРФОРМАНСИ : водичот за подот обезбедува перформанси на високо ниво за вашата лизгачка врата од штала и спречува замавнување на вратата на страните. Заштита на вашата штала врата. Одржувајќи ЈА ВРАТАТА ДА ИЗГЛЕДА ДОБРО : водичот за подот на ѕидот се монтира на ѕидот зад вратата и надвор од видното поле, што ќе и даде чист изглед на вашата лизгачка врата. Издржлив ВОДИЧ ЗА ПОДОТ : хардверот на лизгачката врата е изработен од врвен јаглероден челик, кој е тежок, цврст и издржлив. Може да се користи подолго време. Е ЛЕСНО ДА СЕ ИНСТАЛИРА : ѕид монтирање лизгачки штала врата кат водич со 2 завртки, може да биде лесно и без напор опремени.