Боксоно 2 парчиња кристално стаклено копче за врата 30мм дијамантски исечени фиоки за влечење рачки со завртки M4x22mm за шкаф за ормани за гардероба дома, украсување с?
  • Неодамнешно

Боксоно 2 парчиња кристално стаклено копче за врата 30мм дијамантски исечени фиоки за влечење рачки со завртки M4x22mm за шкаф

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направено од кристално стакло и алуминиумска легура, цврста структура и сјаен и блескав изглед, најдобро украсување за вашиот дом и канцеларија Модерен дизајн : Плеска како дијамант, чист сјаен изглед, модерен, го прави вашиот дом поелегантен. Ние нудиме завртки за појавување кои ви помагаат да инсталирате, дупчете дупки во плочката за монтирање, а потоа да ги поминете завртките од задниот дел на плочата и затегнете ги завртките. Лесен за инсталирање. Мазна површина без рабови и агли, многу безбедна за децата. Погодно е за врата, фиока, кабинет, гардероба, итн. Економични производи со висок квалитет на производи по преференцијални цени, идеални за гардероби, ормани или фиоки. Направено од кристално стакло и алуминиумска легура, цврста структура и сјаен и блескав изглед, најдобро украсување за вашиот дом и канцеларија. Модерен дизајн : Плеска како дијамант, чист сјаен изглед, модерен, го прави вашиот дом поелегантен. Ние нудиме завртки за појавување кои ви помагаат да инсталирате, дупчете дупки во плочката за монтирање, а потоа да ги поминете завртките од задниот дел на плочата и затегнете ги завртките. Лесен за инсталирање. Мазна површина без рабови и агли, многу безбедна за децата. Погодно е за врата, фиока, кабинет, гардероба, итн. Економични производи со висок квалитет на производи по преференцијални цени, идеални за гардероби, ормани или фиоки. Боксоно кристално стаклени копчиња за врата од 30 мм дијамантски исечени фиоки за влечење рачки со завртки M4x22mm за шкаф за кабинети за кабинети дома украси сребрени базени : изработени од кристално стакло и алуминиумска легура, цврста структура и сјаен и сјаен изглед, најдобар украс за вашиот дом и канцеларија.