Завеса Плетен Лента, 11 Јарди Штипка Плетер лента За Завеси, Вклучени 28 Парчиња Нерѓосувачки Челик 4 Огради Завеса Плетер Куки ЗА САМОСТОЈНА Штипка Плетен Завеса, Бе?
  • Неодамнешно

Завеса Плетен Лента, 11 Јарди Штипка Плетер лента За Завеси, Вклучени 28 Парчиња Нерѓосувачки Челик 4 Огради Завеса Плетер Куки ЗА САМОСТОЈНА

DEN 415.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗАВЕСИ ЗА Набори ЗА Штипкање : вклучен Пакет : Лента за Плетење Со Завеси од 11 Јарди и 28 ПАРЧИЊА четири-куки за завеси за завеси за да ги олесните вашите сопствени завеси ЗА плетење Заштедете Пари & Елегантни Проекти За Драперија : лентата за плисирање и куките за плетење е суштинско снабдување за правење плисирани завеси. Лесен за употреба и ефтин, ви обезбедува професионален изглед на вашите драперии. Користете додатоци за завеси ЗА САМОСТОЈНО, не треба да трошите скапа цена за да купите завеси. Декоративни Вашите Соби : нотка плисирана завеса може да понуди безвременски изглед на вашата куќа, завесите можат да бидат толку скапи, самостојно елегантен изглед на плисирани завеси без трошоци или фрустрација, додава дополнителен допир на класа во секоја просторија, безвременска софистицираност што никогаш не излегува од мода. Висок Квалитет : Лентата За Плетење Со Драперија е изработена од висококвалитетен материјал, издржлив и Против брчки. Куката за завеси е нерѓосувачки челик, издржлива и цврста. Оваа лента за превиткување на завеси помага да се даде јасна форма на врвовите на завесите и исто така обезбедува поддршка за набори, прстени за штипки, јазичиња или шипки.