ДОИТОЛ Заштитници Компјутери Аголни Заштитници За Товарни Товари Заштитници За Товарни Ремени Перница За Врзување Логистички Ремени За Камери Со Прескокнувачи В?
  • Неодамнешно

ДОИТОЛ Заштитници Компјутери Аголни Заштитници За Товарни Товари Заштитници За Товарни Ремени Перница За Врзување Логистички Ремени За

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Аголниот штитник е издржлив и може да се користи одново и одново! товар ремен чувари Пластичните аголни заштитници не се лесни за ракување, тие се лесни и обезбедуваат лесен начин за заштита на вашиот товар. штитници за ремени со рамно лежиште. за покривање на рабовите на товарот на товарот од притисокот на ременот и за амортизирање на ремените за врзување и ремените за камери од рабовите на товарот. рамен агол заштитници. Олеснувајќи го користењето на овие заштитници за сите видови товари и држете ги на место. заштитници за ремени за оптоварување. прераспределба на притисокот врз целата табла и спречува кршење на товарот врзете. Заштитник За Палети. Опис 200 Парчиња Аголни Заштитници за Товарни Товари Заштитници За Товарни Ремени Перница За Врзување Логистички Ремени За Камери Со Прескокнувачи Врзете Ги Приколките Со Рамно Лежиште Карактеристики - Боја : Црно - Материјал : Пластика - Големина : 4.- прераспределба на притисокот врз целата табла и спречува кршење на товарот врзете.- Што го олеснува користењето на овие заштитници за сите видови товари и држете ги на место.