ЈУЈУУЛУ 4 парчиња Бела Роза-Античка-Фиока-Копчиња, Цврсти Цвеќиња-Кабинет-Влече, Гроздобер-Мебел-Шкаф-Метал-Копче со Шкрилци.
  • Неодамнешно

ЈУЈУУЛУ 4 парчиња Бела Роза-Античка-Фиока-Копчиња, Цврсти Цвеќиња-Кабинет-Влече, Гроздобер-Мебел-Шкаф-Метал-Копче со Шкрилци.

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

УУЛУ И ЈУЈУУЛУ е снабдувач на креативни ПОВЛЕКУВАЊА и КОПЧИЊА за мебел како што се фиоки, кабинети и клупи Повеќе избори, вклучувајќи копчиња ЗА ЖИВОТНИ, повлекувања од природен КАМЕН, керамички рачки, МЕТАЛНИ УНИКАТНИ копчиња. Со фокус на квалитетот и дизајнот, производите НА УУЛУ И ЈУЈУУЛУ се изработени со грижа и внимание на деталите. Нивниот разновиден избор на рачки и копчиња сигурно ќе ги задоволи вашите потреби и ќе го подигне стилот на вашиот мебел. [ФУНКЦИИ] : , дизајн на форма На Модна роза, висококвалитетно копче за цвеќиња од метали изгледа Уметнички, Класичен и гроздобер. Ги прави вашите апликации мебел поелегантни. [ГОЛЕМИНА] : Копчиња Дијаметар 1.3", Висина 1", Тежи 1. Завртки Должина 0,99 "и 1,77". Погледнете ја сликата за да бидете поинтуитивни. [АПЛИКАЦИЈА] : flores, кабинет, шкаф, гардероба, гардероба, оклоп, спална соба, копчиња за ноќна маса итн. Реновирајте го вашиот мебел Со Модерен Стил и Уметничко чувство од Средината на Векот. [ЛЕСЕН ЗА ИНСТАЛИРАЊЕ] : 99 ОТЦЕПЕНИТЕ ЗАВРТКИ не тераат да не се грижиме за дебелината на Мебелот, може да се исече со клешти. Само дупчете дупка во кабинетот и Зашрафете со алатка. [СПИСОК за ПАКУВАЊЕ] : 4 метални копчиња за рози, 8 завртки. [ФУНКЦИИ] : , дизајн на форма На Модна роза, висококвалитетно копче за цвеќиња од метали изгледа Уметнички, Класичен и гроздобер. Ги прави вашите апликации мебел поелегантни. [ГОЛЕМИНА] : Копчиња Дијаметар 1.3", Висина 1", Тежи 1. Завртки Должина 0,99 "и 1,77". Погледнете ја сликата за да бидете поинтуитивни. [АПЛИКАЦИЈА] : flores, кабинет, шкаф, гардероба, гардероба, оклоп, спална соба, копчиња за ноќна маса итн. Реновирајте го вашиот мебел Со Модерен Стил и Уметничко чувство од Средината на Векот.