ДРЖАЧ ЗА ТОАЛЕТНА Хартија ДЕПИЛА Држач За Тоалетна Хартија Закачалка За Ткиво Држач За Тркалање Хартија За Тркалање Ѕидна Соба Подлога За Послужавник Хром Држач З?
  • Неодамнешно

ДРЖАЧ ЗА ТОАЛЕТНА Хартија ДЕПИЛА Држач За Тоалетна Хартија Закачалка За Ткиво Држач За Тркалање Хартија За Тркалање Ѕидна Соба Подлога За Послужавник

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Комплетни додатоци, лесни за инсталирање Инсталацијата монтирана на ѕид не зазема простор на бирото. Силна носивост, не е лесно да падне. Широк спектар на употреба, бањи, хотели, кујни, аеродроми итн. може да се инсталира и користи. Едноставно и стилски, може да се совпадне со различни стилови на внатрешна декорација. Комплетни додатоци, лесни за инсталирање. Инсталацијата монтирана на ѕид не зазема простор на бирото. Силна носивост, не е лесно да падне. Широк спектар на употреба, бањи, хотели, кујни, аеродроми итн. може да се инсталира и користи. Едноставно и стилски, може да се совпадне со различни стилови на внатрешна декорација. Депилатип : Држачи За Хартија Тип На Инсталација : Монтирана На Ѕид Технологија : петслојно дупчење боја : Златен Материјал : содржина на пакет од легура На Цинк : 1 х држач за ткиво само горенаведената содржина на пакувањето, другите производи не се вклучени.