Ааоте Тоалетна Хартија Држач За Нерѓосувачки Челик Држач За Ткиво Против ' Рѓа Држач За Висечка Решетка За Ролна Хартиена Крпа Држач За Бања Тоалет Домашни Материј?
  • Неодамнешно

Ааоте Тоалетна Хартија Држач За Нерѓосувачки Челик Држач За Ткиво Против ' Рѓа Држач За Висечка Решетка За Ролна Хартиена Крпа Држач

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Овој држач за тоалетна хартија е лесен и брз за инсталирање и е многу силен по висококвалитетната технологија на производство Држачот за тоалетна хартија е антикорозивен и отпорен на ' рѓа и има силна издржливост и сигурност. Ѕидот на овој држач за тоалетна хартија е доволно голем за да држи тоалетна хартија.Погоден за тоалети,домови,училишта,хотели итн. Држачот за тоалетна хартија прифаќа уникатен дизајн,едноставен и убав и удобен за замена на хартиената цевка. Овој удобен држач за тоалетна хартија го прави вашиот живот поедноставен и почист за да ги задоволи потребите на различните бањи. Овој држач за тоалетна хартија е лесен и брз за инсталирање и е многу силен по висококвалитетната технологија на производство. Држачот за тоалетна хартија е антикорозивен и отпорен на ' рѓа и има силна издржливост и сигурност. Ѕидот на овој држач за тоалетна хартија е доволно голем за да држи тоалетна хартија.Погоден за тоалети,домови,училишта,хотели итн. Држачот за тоалетна хартија прифаќа уникатен дизајн,едноставен и убав и удобен за замена на хартиената цевка.