Раксинбанг Бања Слободен УДАР АБС Материјал Држач За Тоалетна Хартија Хартија Ролна Хартија Универзална Водоотпорна Анти-длабока Цврста Паста Кутија За Кеси За Ѓ?
  • Неодамнешно

Раксинбанг Бања Слободен УДАР АБС Материјал Држач За Тоалетна Хартија Хартија Ролна Хартија Универзална Водоотпорна Анти-длабока Цврста

DEN 703.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : АПС, ПСГолемина : 12см * 28см * 12,5 см. Функција : горна полица, кутија за кеси за ѓубре, држач за хартиена крпа, хигиенска салфетка. Горна полица : може да се користи за мобилни телефони, освежувачи на воздух или други ситници.Кутија за ткиво : можете да поставите ролна хартија и да нацртате хартија. Дизајн без удари : нема оштетување на ѕидот, лесен за инсталирање и прицврстување.Водоотпорен дизајн : без дизајн на капакот, водоотпорен туш од 360 степени.Силна носивост : Стабилизирајте и држете се, не грижете се дали ќе паднете. Ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не и ќе добиете одговор во рок од 24 часа!. Материјал : АПС, ПС.Големина : 12см * 28см * 12,5 см. Функција : горна полица, кутија за кеси за ѓубре, држач за хартиена крпа, хигиенска салфетка. Горна полица : може да се користи за мобилни телефони, освежувачи на воздух или други ситници.