Лмбабтер Торба За Торби За Пелени Мала Торба За Пумпа За Гради Двослојна Кулер Торба За Влажна Торба За Пумпа За Пумпи Организатор Торба За Рачно Носење Торба За Ви?
  • Неодамнешно

Лмбабтер Торба За Торби За Пелени Мала Торба За Пумпа За Гради Двослојна Кулер Торба За Влажна Торба За Пумпа За Пумпи Организатор

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Двојни Слоеви● - горниот слој на вреќата за складирање мајчино млеко со 2 изолирани џебови може да складира шише со млеко,пелена,платнена пелена и други предмети за бебиња Долниот слој има одвојлива преграда, која ви овозможува слободно да ја прилагодите големината на просторот што се користи за складирање на пумпата за гради. ●Пренослив● - торбичката за пумпа за гради со рачка, може да биде како торба или да ја закачите на количката. Користете висококвалитетен патент и голем отвор за да ја извадите содржината на торбата погодно. €Големина q-големината на малата торба за пелени е : 10,2 "L*6,3" W*8,6 " H, Изработена од висококвалитетна Водоотпорна ткаенина Од Оксфорд, лесна за чистење. Земете ја стилската торба во секое време и насекаде. ●Мултифункционална q-торбата за пумпање е многу елегантна и соодветна,обезбедува простран простор за пумпи и делови за носење. Организирајте ги вашите предмети со цел многу прилики како шопинг, работа,мало патување итн. ●Нега На кеси-Секојдневно чистење само користете влажна крпа за да ја избришете.