Нослива Пумпа За Гради Без Раце, UTYRA S12 Пренослива Електрична Пумпа За Гради Со LCD, 2 Режим &засилувач; 9 Нивоа, Низок Шум &засилувач; Безболна Пумпа За Доење, 24mm Прирабн?
  • Неодамнешно

Нослива Пумпа За Гради Без Раце, UTYRA S12 Пренослива Електрична Пумпа За Гради Со LCD, 2 Режим &засилувач; 9 Нивоа, Низок Шум &засилувач;

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ФДА Се Покажа За Носење Пумпа За Гради - УМИРА Нослива Пумпа за Гради е изработена од силикон за храна, пријателска за кожата и мека, без БПА, обезбедувајќи мајчиното млеко 100% безбедно Идеален ЗА ПОДАРОК ЗА ТУШИРАЊЕ ЗА БЕБИЊА. Пумпа За Гради Без раце-Компактна, мала, лесна пумпа за гради што се носи во вашиот градник, ослободете ги рацете и лесно движете се наоколу. Можете исто така да пумпате млеко додека работите домашни работи или играте со вашето бебе. Вградената брава за прилагодување на градникот помага добро да се подобри носењето на пумпата за гради. Ефикасна Електрична Пумпа за Гради - 2 режими(масажа и пумпање) со 9 нивоа. Предлози за избор на режим : прво масирајте, а потоа пумпајте, имитирајќи го вистинското цицање на бебето за да го оптимизирате производството на млеко. Осигурајте се дека секоја мајка произведува повеќе млеко за пократко време и дајте им на мајките повеќе време и удобност. Олеснување На Осетливоста На Градите-Масажа (со режим на масажа) пред пумпање или пумпање на друга дојка додека доите за да помогне во ублажување или спречување на осетливост на градите и да се овозможи повеќе млеко да се пумпа за помалку време. Значи, за купување НА ДВЕ пумпи се препорачува. Пренослива Пумпа За Гради - лесна Пумпа За Гради (само 218g / 0,48 lbs нето тежина) погодно за мама да ја користи пумпата во секое време и во многу прилики, како што се соба, дневна соба, кујна, дури и канцеларија, итн. USB батерија со КАПАЦИТЕТ ОД 1000 m Ah, полнењето Од Типот C е побрзо, откако ќе се наполни целосно, може да се користи околу 80 минути / 2-4 пати. Паметна пумпа за Гради - лцд-екран за прикажување на тековниот режим и ниво. Мемориска функција, 30 минути закажано исклучување, едноставна работа. Низок Шум-Ултра-тивок дизајн и иновативна технологија за пумпање, звукот е помал од 50 d B кога се користи и нема да го наруши бебето што спие.