Насловна Мелодија 14oz Деца Вода За Пиење Шише-БПА СЛОБОДЕН, Chug Капак, Флип Голтка Капа, Лесно Отворен, Лесен, Протекување-Доказ Со Симпатична дизајн за Девојки &засил?
  • Неодамнешно

Насловна Мелодија 14oz Деца Вода За Пиење Шише-БПА СЛОБОДЕН, Chug Капак, Флип Голтка Капа, Лесно Отворен, Лесен, Протекување-Доказ Со

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Материјал Без БПА] 111% без БПА и без фталат, направен од нетоксичен материјал, така што вие и вашите деца можете да уживате во водата за пиење без никаков пластичен мирис или вкус Совршен за активности на отворено, во класа или домашна употреба, така што ќе бидете хидрирани и здрави. [Дизајн отпорен на истекување] Капаче за превртување, лесно се отвора и затвора за деца од сите возрасти. Капакот отпорен на истекување, гарантира дека повеќе не треба да се грижите за неуредните излевања. Шишето е исклучително лесно за да можете лесно да го носите за рачката или само со тоа што ќе го фатите. [Лесно За Чистење] шишето со вода е безбедно за миење садови со врвна решетка и лесно се исплакнува за чистење, така што можете да се осигурате дека е секогаш хигиенско и безбедно за вашите деца да пијат. Сите делови може лесно да се отстранат одделно, заштедете време за да уживате во поквалитетно време со вашето семејство. [Мултифункционални и Шарени] производи За Домашна Мелодија имаат различни шарени и разиграни дезени за девојчиња и момчиња од сите возрасти.