Масажер ЗА Лактација АЛ ' ОФА За Доење, Пумпање - Вибрации За Подобрување На Протокот На Млеко, Основни Работи За Доење-Беспрекорен Водоотпорен 7 Режими-Нова Мајка &з?
  • Неодамнешно

Масажер ЗА Лактација АЛ ' ОФА За Доење, Пумпање - Вибрации За Подобрување На Протокот На Млеко, Основни Работи За Доење-Беспрекорен Водоотпорен

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

7 Режими На Масажа : масажерот ЗА лактација АЛ ' ОФА обезбедува 7 различни режими на масажа со различна јачина и фреквенција Мајките можат да изберат удобен режим на масажа за подобро доење или пумпање. Мек И Удобен Силикон : изработен е од висококвалитетен течен силикон, без БПА, мек на допир. Неговата закривена форма подобро одговара на вашите гради. Удобно е за масажа без разлика дали ќе се држи или става во градник. Тоа може да и помогне на секоја мајка да го сака своето патување доење. USB Полнење И Издржлив : масажерот ЗА лактација AL ' OFA има водоотпорна USB порта за полнење, што е попогодно за употреба. По професионалното тестирање, може да се користи повеќе од 1 час по полнењето 80 минути, што може целосно да ги задоволи потребите на сите мајки, без разлика дали се исклучиво доење или пумпање. IPX7 Водоотпорен : Различен од другите масажери за лактација, АЛ ' OFA користи течен силикон, беспрекорна технологија и едноделен дизајн за да спречи акумулација на прашина во празнините. Може да се мие во вода и е совршен за употреба во топол туш. Услуга по продажбата : Ако производот има проблеми со квалитетот поврзани со материјалите и функциите за една година, не треба да го враќате, ние ќе обезбедиме бесплатна замена на нова. Ако имате какви било прашања во врска со производот, ве молиме контактирајте не во секое време преку Копчето Контакт Продавач или нашето поштенско сандаче по продажбата. Ќе ви помогне лесно да доите.