Држач За Сушење шишиња за бебиња, Подлога За Одвод На Брадавици За Новороденчиња,Држач За Шишиња За Заштеда На Простор На Работната Површина ,Решетка За Сушење За С?
  • Неодамнешно

Држач За Сушење шишиња за бебиња, Подлога За Одвод На Брадавици За Новороденчиња,Држач За Шишиња За Заштеда На Простор На Работната

DEN 495.36

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Безбеден Материјал : решетката за сушење шишиња за бебиња е изработена од материјали за храна, нетоксични, без олово, БПА и многу повеќе Стабилна Основа : решетката за сушење Шишиња За Бебиња може да ги собере сите шишиња за бебиња и додатоци за хранење. Исушете ги сите форми и големини опрема за доење, чаши за пиење, брадавици, цуцли, делови од пумпа и други. Заштеда на простор : решетката за сушење шишиња ги држи малите делови на бебето подалеку од вода и помалиот простор на работната површина. Изгледа одлично во кујна или тоалет. Практично : Отстранлив, реверзибилен сад за капење може да се постави или да фати вода или да се исцеди во sink.It ги одржува шишињата исправени и лесни за добивање на додатоците за бебиња што ги сакате. Лесно Исчистете : садот за капење што се одвојува е лесен за отстранување на вишокот вода, можете да ја извлечете решетката за да ја исчистите и да ги одржувате суви шалтерот и решетката. Боја : бела, зеленило : 13.2*11 инчи материјал : Заштита на Животната средина ппас мајка, дали сеуште сте загрижени за овие проблеми?Многу шишиња и додатоци за бебиња, тешко е да се исушат.Шишето е поставено по случаен избор и е лесно soiled.No добро место за сушење после миење.