Подлога за висок Стол, Анчо Сива Позадина Шема За Овци Столче за Столче/Заштитна Фолија За Перничиња За Седишта За Дишење Со Безбедносен Појас За Бебиња Со Висок Ст?
  • Неодамнешно

Подлога за висок Стол, Анчо Сива Позадина Шема За Овци Столче за Столче/Заштитна Фолија За Перничиња За Седишта За Дишење Со Безбедносен Појас

DEN 396.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Бренд : КочпудуДолжина : горна должина 16,1 инчи / 41 см, помала должина 12,2 инчи / 31 см, вкупна должина 28,3 инчи / 72 см, горна ширина : 18,9 инчи / 48 см, помала ширина 13,4 инчи / 37 см, оваа големина е поширока, така што бебињата можете да седите поудобно. (Ве молиме, размислете дали перницата е соодветна за вашиот столче пред купување). опис на производот опис боја : мала шема на овци на сива позадина материјал : Природен висококвалитетен памук-Лесен за бришење после оброк, лесен за чистење! - Нашите перничиња за високи столчиња се уште подебели, што му овозможува на бебето да се чувствува помеко и поудобно на тврдото столче и подобро да го заштити бебето. - Симпатичниот дизајн на малите овци го прави бебето така, а исто така го прави бебето да изгледа послатко. Боите се светли и шармантни. Додадете малку боја на обичниот столче. - Нашата перница за високо столче е опремена со црн безбедносен појас за да спречи движење на перницата (надворешноста на перницата за високо столче е попријатна за кожата и поудобна, па затоа е малку лизгава!). Можете да користите безбедносен појас со пет точки за да поминете низ пет дупки.