Зак Дизајнс Марвел Спајдермен-човек Келсо Детлер Купови за патување или дома, 12oz вакуум изолиран од не'рѓосувачки челик Слип чаша со дизајн на протекување е соврше?
  • Неодамнешно

Зак Дизајнс Марвел Спајдермен-човек Келсо Детлер Купови за патување или дома, 12oz вакуум изолиран од не'рѓосувачки челик Слип чаша со дизајн

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина и материјал : Tumbler за пиење има капацитет од 12 унца и мери 3,2 инчи во дијаметар и висок 6,77 инчи Направено е од храна, 18/8 нерѓосувачки челик со силиконски плука. Капакот е безбеден машина за миење садови и може да се расклопи за чистење, додека метежот треба да се мие со рака. Сè е бесплатно на БПА и не треба да биде микробранова. Изолиран вакуум : Водата на вода има вакуумска изолација за да ги одржува пијалоците ладни до 10 часа. Конструкцијата со двојни wallидови, исто така, спречува да се формира кондензација однадвор, елиминирајќи ги неуредните водни прстени. Дизајн на протекување на протекување : Силиконската слама Спаут има вграден вентил што овозможува течност да тече при пиење и спречува случајни излевања кога ќе се прегази торбирот. Сламата е исто така мека и удобна за децата да пијат. Дома или во движење : Сламниот трескач е погоден за патување, бидејќи нема да протекува и да се вклопува во држачите за чаши за автомобили, додека ги одржува пијалоците лесно достапни. Исто така е одлично за пиење пијалоци дома, без да се грижите за дамки или во блиската електроника. Life Style : Zak Designs Drinkware го прави хидратацијата забава! Овој Tumbler на Marvel Spider-Man е одличен подарок за секој млад обожавател или деца што само дипломираат на Sippy Cups. Tumbler е целосно повторна употреба-нема повеќе чаши за еднократна употреба-и забавен додаток на дневната рутина. Овој Tumbler-доказ за протекување од Zak Designs ја прави хидратацијата забавна за секој обожавател на Марвел! Издржливи материјали : Тумблер е направен од храна, 18/8 не'рѓосувачки челик, а удобната слама е направена од силикон. Сè е целосно БПА бесплатно, а капакот може да се расклопи за лесно чистење. Стров отпорен на протекување : Слатката од слама има вграден вентил што овозможува течноста да тече при пиење и спречува излевање кога ќе се прегази Тумблер. Совршено е за патување или за мали деца кои дипломираат од сипи чаши. Вакуумска изолација : Тумблер од не'рѓосувачки челик има вакуумска изолација што ги одржува пијалоците ладни до 10 часа, така што водата секогаш е освежувачки разладена.