Кисангел Влошки За Гради Влошки за Гради Влошки за Гради 8 парчиња Влошки За Нега За Повеќекратна Употреба Памучна Подлога За Нега Што Може Да Се Перат Абсорбента В?
  • Неодамнешно

Кисангел Влошки За Гради Влошки за Гради Влошки за Гради 8 парчиња Влошки За Нега За Повеќекратна Употреба Памучна Подлога За Нега

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

памук Тие не се иритација на кожата, совршено одат со вашите кривини на градите, отпорни на истекување. перат влошки за нега. Овие влошки за нега може да се користат удобно и не оставаат трага на вашата кожа откако ќе ја отстраните. жените нега влошки. Компактна големина и мала тежина, носени во чанта, погодни за носење за да одговараат на вашите потреби. влошки за нега за еднократна употреба. Памучни материјали, извонредна изработка, погодни за убав подарок за новите мајки. доење брадавица рампа. Со добра адхезија, лесна за употреба, можете да ја носите вашата дневна облека со леснотија и самодоверба. доење влошки за гради. Карактеристики Боја : бела. Материјал : памук. Големина : 12, 50Х12, 50 Х0, 40см/ 4, 91Х4, 91Х0, 16инч. Пакет Вклучувајќи-4 x влошки за нега ( рамни) - 4 x влошки за нега (заострување ).