Кисангел Детски Контејнер За Ужина Пренослив Диспензер За Патување Со Храна Сад За Хранење Прашок За Складирање Овошје Чувар На Чаши За Чаши Бонбони За Мали Деца Б?
  • Неодамнешно

Кисангел Детски Контејнер За Ужина Пренослив Диспензер За Патување Со Храна Сад За Хранење Прашок За Складирање Овошје Чувар

DEN 458.72

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пп БЕБЕ МЛЕКО ВО ПРАВ диспензерот користи излез во форма на Инка, кој ќе фрли без истурање, многу проблеми при користење на кутијата за млеко во прав. ПРЕНОСЛИВ КОНТЕЈНЕР за СКЛАДИРАЊЕ ХРАНА може да биде со различни шишиња. Лесен за употреба и целата формула оди во шишето без истурање. Помага да бидете организирани. ЧУВАР НА МЛЕКО во ПРАВ Запечатени и отпорни на истекување, чисти и санитарни, надредени слоеви, многу погодни за изведување, лесни за расклопување и чистење. ФОРМУЛА КОНТЕЈНЕР завршува со независен дизајн со три ќелии, 50гр по ќелија. Тоа може да се поправи доволно и има квантитативно складирање. КУТИЈА ЗА СКЛАДИРАЊЕ ХРАНА за ДОЕНЧИЊА Одделни прегради и содржини не се мешаат. Хигиенско решение за складирање кога вашето бебе е во движење. Список на пакети 3 х Карактеристики на кутијата за млеко во прав-Сувата стока се вклопува во секој оддел. Компактната големина лесно се вклопува во млеко во прав, дури и кеси за пелени или чанти кутија за складирање храна за доенчиња. - Контејнери за носење здрави закуски, прав, овошје и пијалоци дома или во движење бебешко млеко во прав диспензерот. - Боја : црвен пренослив контејнер за складирање храна-Материјал : пп чаша за ужина-Контејнерот држи доволно прашок за три одделни хранења и работи добро за диспензерот за формула за деца за нега на отворено или ноќно време. - Користете го производот за да ја ставите целата пудра во еден случај без истурање .