Владетел НА БРАДАВИЦАТА JTDER,Алатка За Мерење На Тркалезна Брадавица,Мека Големина На Силиконска Прирабница За Брадавици, Мерка За Големина На Прирабница За Брадав?
  • Неодамнешно

Владетел НА БРАДАВИЦАТА JTDER,Алатка За Мерење На Тркалезна Брадавица,Мека Големина На Силиконска Прирабница За Брадавици,

DEN 127.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Силиконски Владетели На Брадавиците€ : има дупки за мерење со големина од 13, кои се многу погодни за мерење на различни nipplesIt е основната алатка за мерење на брадавиците за новите мајки. ●Силиконски Материјал ● Нашиот владетел на брадавиците е изработен од силикон,мек,безбеден и без мирис, така што не треба да се грижите дали ќе ја изгребате кожата при мерењето,овој владетел за мерење на брадавиците може да биде свиткан и преклопен и нема да се скрши. ●Метод на мерење+ : Ставете ја брадавицата во соодветната дупка,набудувајте ја големината на брадавицата преку огледало или фотографирајте. ●Одличен подарок●ние, исто така, и даваме на новата мајка мек владетел од 1,5 Метри, што е и наш благослов за вас. Ова може подобро да го измери обемот на половината, колкот и градите за време на периодот на лактација, за да можете подобро да ја вратите вашата совршена фигура.