Комплет Од полимерна Глина артеза, Печка За Моделирање Глина Печете За Возрасни и Тинејџери со 5 Алатки за Вајање, 42 Бои И Детска Артеза Сува Глина, 42 Шипки, Занаетчи?
  • Неодамнешно

Комплет Од полимерна Глина артеза, Печка За Моделирање Глина Печете За Возрасни и Тинејџери со 5 Алатки за Вајање, 42 Бои И Детска

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Живописна Полимерна Глина за Печење За Деца - Уживајте во 42 живописни глинени шипки кои ја задржуваат својата живост по печењето Измешајте, совпаѓајте и мешајте бои за да создадете уникатни вртлози и нијанси. Лесно Печете Во Рерна Вајајќи Глина - оваа мека и податлива глина лесно се обликува или ваја и нема да ви ги извалка рацете. Се пече цврсто во вашата домашна рерна за неколку минути. Доаѓа со 7 Листови Со Инструкции Што Лесно се Следат : Секој комплет за глина за вајање вклучува 7 листови со инструкции и 42 парчиња обоена глина за вашето дете да ја создаде секоја фигура и да ја искористи својата имагинација за да ја постави сцената. Сува глина За Учење И Развој Без Неред : Нашата глина за деца може да му помогне на вашето дете да развие моторни вештини, да ја подобри координацијата рака-око и да вежба користејќи ја својата креативна имагинација.