МУКЛЕИ 24 Спакувајте 8оз Калапи За Бели Свеќи, Тркалезни Калапи За Свеќи Со Капаци, Лимени Контејнери За Свеќи Рефус ЗА Правење, Складирање, Подароци, Уметност и Зана?
  • Неодамнешно

МУКЛЕИ 24 Спакувајте 8оз Калапи За Бели Свеќи, Тркалезни Калапи За Свеќи Со Капаци, Лимени Контејнери За Свеќи Рефус ЗА Правење, Складирање,

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛИ - овој кружен калај за свеќи е изработен од висококвалитетна лимена плоча, која е тврда и издржлива, а белата мат завршница изгледа модерно и елегантно Целиот предмет може да биде практичен, како и украсување на просторот. ПАКЕТ СО ГОЛЕМА ВРЕДНОСТ-ќе добиете вкупно 24 калапи за свеќи од 8 мл, секоја тегла со свеќи е со дијаметар од 3,1 инчи/80мм и висина од 2,4 инчи/61мм, плус 3 листови слатки налепници се вклучени. Овој пакет е доволен за вашата секојдневна употреба. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА-Ако треба да чувате мали предмети како монистра, копчиња или мали иглички, садот за лимена свеќа е вистинскиот избор. И секој доаѓа со капак за да помогне работите да бидат уредни и уредни, така што не треба да се грижите дали ќе ги изгубите. ШИРОКО КОРИСТЕНИ-калапите за бели свеќи може да се користат во спална соба, бања, кујна, дневна соба и други прилики. Тие можат да бидат совршени контејнери ЗА правење свеќи СО сам мирис, чување зачини, бонбони или лисја од чај, а исто така може да се користат како занаети и подароци. КУПУВАЊЕ БЕЗ РИЗИК-Доколку поради некоја причина не сте задоволни со нашите метални калапи за свеќи 8 мл, слободно контактирајте не. ЌЕ ви се вратиме ПОБРЗО во рок од 24 часа. Уживајте во 30-дневната политика за безусловно враќање на средствата, тоа е целосно без ризик купување. ПРЕМИУМ МАТЕРИЈАЛИ - овој кружен калај за свеќи е изработен од висококвалитетна лимена плоча, која е тврда и издржлива, а белата мат завршница изгледа модерно и елегантно. Целиот предмет може да биде практичен, како и украсување на просторот. ПАКЕТ СО ГОЛЕМА ВРЕДНОСТ-ќе добиете вкупно 24 калапи за свеќи од 8 мл, секоја тегла со свеќи е со дијаметар од 3,1 инчи/80мм и висина од 2,4 инчи/61мм, плус 3 листови слатки налепници се вклучени. Овој пакет е доволен за вашата секојдневна употреба. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА-Ако треба да чувате мали предмети како монистра, копчиња или мали иглички, садот за лимена свеќа е вистинскиот избор. И секој доаѓа со капак за да помогне работите да бидат уредни и уредни, така што не треба да се грижите дали ќе ги изгубите. ШИРОКО КОРИСТЕНИ-калапите за бели свеќи може да се користат во спална соба, бања, кујна, дневна соба и други прилики. Тие можат да бидат совршени контејнери ЗА правење свеќи СО сам мирис, чување зачини, бонбони или лисја од чај, а исто така може да се користат како занаети и подароци.