500ГР УВ Смола-Надградба Јас Минута Брзо Лекување! Хард Тип Кристално Јасно Ув Епоксидна Смола Лепак За Накит Обетки Ѓердан Нараквица Одлуки, Кастинг &засилувач; Сло?
  • Неодамнешно

500ГР УВ Смола-Надградба Јас Минута Брзо Лекување! Хард Тип Кристално Јасно Ув Епоксидна Смола Лепак За Накит Обетки Ѓердан Нараквица

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подобрена Формула Смола - нашата подобрена формулација јасна УВ смола може да се излечи побрзо и поцелосно со помала ув моќност, потребни се околу 1 мин ВО 6В светилка кога калапот е мал;тврдиот тип занаетчиска смола е направена од висококвалитетни и нетоксични материјалиИ Помал вискозитет, Без Намалување,Лесно депенење, Удобен за употреба. Широко користен-чистиот лепак ЗА УВ смола може да се користи за изработка на накит, занаети украси, леење и обложување итн. Може да се меша и со мика во прав, пигмент доколку калапот е мал што може да се излечи помалку 1 мин! Не треба да се мери, измешајте го односот КАКО АБ смола. Специјалната млазница за дизајн прави голема помош за стискање и инјектирање на смолата. 500гр Рефус-Рефус за подобро купување и користење-500гр смолата е подобра за стартерот да ја проба повеќе пати или разумна цена за професионалецот за изработка или лиење накит тврдиот тип занаетчиска смола е направена од висококвалитетни и нетоксични материјали.И Помал вискозитет, Без Намалување,Лесно депенење, Удобен за употреба. Широко користен-чистиот лепак ЗА УВ смола може да се користи за изработка на накит, занаети украси, леење и обложување итн. Може да се меша и со мика во прав, пигмент доколку калапот е мал што може да се излечи помалку 1 мин! Не треба да се мери, измешајте го односот КАКО АБ смола.