Кеокер Цветни Полимерни Глинени Калапи-8 Парчиња Роза И Остава Полимерни Глинени Калапи за Изработка На Накит, Маргаритки Минијатурни Глинени Калапи , Калапи Од По?
  • Неодамнешно

Кеокер Цветни Полимерни Глинени Калапи-8 Парчиња Роза И Остава Полимерни Глинени Калапи за Изработка На Накит, Маргаритки Минијатурни Глинени

DEN 319.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакетот Вклучува : комплет од 8 калапи од силиконска глина, калапи од глина од роза полмар, минијатурни калапи од полимерна глина од маргаритка, калапи за обетки од глина од Лисја, Калапи за Цвеќиња Од Разновидна глина Различни големини : постојат цвеќиња од различни големини на мини полимерни глинени калапи за да ги задоволат вашите потреби, особено погодни за украсување на обетките од полимерна глина. Меки Материјали : силиконските калапи се безбедни,многу флексибилни и еднократно, отпорност На Висока температура, можат да влезат во рерната со глина. Пакетот Вклучува : комплет од 8 калапи од силиконска глина, калапи од глина од роза полмар, минијатурни калапи од полимерна глина од маргаритка, калапи за обетки од глина од Лисја, Калапи за Цвеќиња Од Разновидна глина. Различни големини : постојат цвеќиња од различни големини на мини полимерни глинени калапи за да ги задоволат вашите потреби, особено погодни за украсување на обетките од полимерна глина.