Секач ЗА Гравирање со лонгдекс 6 ПАРЧИЊА Народна Уметност Скулптури Глинени Алатки Двојни Глави Керамика Од Нерѓосувачки Челик Алатки За Скулптури Од Глина Резба ?
  • Неодамнешно

Секач ЗА Гравирање со лонгдекс 6 ПАРЧИЊА Народна Уметност Скулптури Глинени Алатки Двојни Глави Керамика Од Нерѓосувачки Челик Алатки За Скулптури

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик 430, издржлив, отпорен на корозија и има долг работен век Двостраниот дизајн ги прави овие алатки погодни за различни форми и намени. Може да се користи како алатка за резба на тиква, обликувач на скулптури, алатка за глина за моделирање полимер, алатка за керамика и керамика, алатка за обликување на резба од глина и алатка за моделирање. Мали и исклучителни, лесни за употреба, лесни за носење и убави во боја. Овие алатки се дефинитивно една од најкористените алатки во вашиот прирачник. Погоден за обликување, резба и измазнување на глина, итн. Големина : 15см.Количина на пакување : 6 ПАРЧИЊА. Големина на спецификација : Материјал од 15 см : 430 количина На Пакување од Нерѓосувачки челик : 6 ПАРЧИЊА Функција Изработена од висококвалитетен нерѓосувачки челик 430,издржлив, отпорен на корозија и има долг работен век.