ЕСБАНТ Таргет Орнамент Дрвени англиски алфанумерички Орнаменти Дрвени Занаети Самостојно Писмо Креативност 3,2 Инчи Дрвена Буква Ѕид Декорација Чивава Скулптура ?
  • Неодамнешно

ЕСБАНТ Таргет Орнамент Дрвени англиски алфанумерички Орнаменти Дрвени Занаети Самостојно Писмо Креативност 3,2 Инчи Дрвена Буква Ѕид Декорација

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[цврста И Сигурна] : Оваа Буква За Бојадисување Е Изработена од Висококвалитетен Материјал Од Лесонит Со Густина, Кој е Цврст и Сигурен и Не Е Лесен За Кршење Или Избледување; Така Што Буквите Можат Да Стојат Сами и Да ги Стават На Работната Површина Без Алатки [широко Користен] : Тој Е Многу Погоден За Фестивал, Табла Со Писма, Роденден, Забава или Некоја Декорација На Стилски Бар, Совршен Ѕид, Врата или Декорација на Лаптоп, Што Ќе Биде Едноставна Атмосфера. [Декоративна Дрвена Азбука] Ќе Добиете Дрвена Азбука За Декорација; Буквите Се Совршени за Правопис На Се што Ви Треба, Такви Среќни Празници и Името на Вашиот Љубовник. [мазна Површина] Недовршените Дрвени Букви Се Направени од Дрво. Површината Е Мазна И Нема Да Ги Повреди Вашите Раце. Кога Допирате, Текстурата Е Многу Добра И Прави Да Се Чувствувате Удобно. Нема Лут Мирис, Многу Погоден ЗА САМОСТОЈНО. [Уживајте Во Самото Време] : Недовршените Дрвени Букви Се Во Боја на Дрво, Што е Многу Погодно за Сликање, Резба, Декорација на Чипка или Задржување На Оригиналната Боја.