Јардве 18 Еез Фаќач На Соништа САМОСТОЈНА Рамка Месечина Еднорог Мир Фаќач На Соништа Метални Обрач Прстени Круг Макраме ЗА Сам Занаетчиски Фаќач На Соништа Правењ?
  • Неодамнешно

Јардве 18 Еез Фаќач На Соништа САМОСТОЈНА Рамка Месечина Еднорог Мир Фаќач На Соништа Метални Обрач Прстени Круг Макраме ЗА Сам Занаетчиски

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Со други рачно изработени материјали, лесно можете да направите извонредни ракотворби за прикажување ? изработени од железен материјал со одлична текстура и нема лесно. ? Содржи различна форма, можете да изберете според вашите желби. ? Има широк спектар на апликации и може добро да се користи ВО самостојни фаќачи на соништа и венци. ? направено со одлична изработка, има добар сјај и изгледа многу текстура. Опис Оваа ставка е збир на прстен за фаќање соништа, изработен од и издржлив железен материјал, многу погоден за правење фаќачи на соништа и венци. Можете да го користите и други поврзани самостојни материјали за да направите извонредни ракотворби, да го поминете здодевното време и да уживате во повеќе ЗАБАВА. Готовиот производ направен од железен прстен може да се користи и како мал подарок за вашето семејство и пријатели. одличен подарок ЗА љубителите НА САМОДОВЕРБАТА.