10 Парчиња Нерѓосувачки Челик Глина Алатки Постави Челик Назабени Стругалка Керамика Глина Челик Стругалка За Полимер Глина Стругалка Керамика Алатки Стругалка З?
  • Неодамнешно

10 Парчиња Нерѓосувачки Челик Глина Алатки Постави Челик Назабени Стругалка Керамика Глина Челик Стругалка За Полимер Глина Стругалка

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нашите производи се изработени од врвен материјал, силен, лесен, издржлив и не е лесен за ' рѓа Пакетот вклучува : 10 х Глина Керамика Керамика Стругалка Машина Алатки. Во комплетот има 10 различни форми, кои можат да ви помогнат да ја обликувате секоја форма што ви се допаѓа за време на процесот на скулптура. Одлично за внимателна прецизност и макотрпни детали; стругалките од нерѓосувачки челик имаат многу форми, назабен раб итн. Флексибилните сечила се дизајнирани непречено да ја обликуваат и исечуваат глината и се многу корисни за формирање рамна површина на глина. Многу погоден за фина прецизност и фини детали. Многу е погодно за почетници и професионални уметници да прават керамичка резба, правење торта, уметност на свеќи и резба од полимерна глина.