100 Парчиња Недовршено Дрво Тркалезни Квадратни Парчиња САМОСТОЈНИ Парчиња Исечоци Украсување За Подлоги Уметности Занаети Училишни Проекти Плочки Боење Горење 10?
  • Неодамнешно

100 Парчиња Недовршено Дрво Тркалезни Квадратни Парчиња САМОСТОЈНИ Парчиња Исечоци Украсување За Подлоги Уметности Занаети Училишни Проекти

DEN 1131.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Бојата, акварелот, акрилот можат лесно да се обојат Чистите дрвени површини се необработени и лесни за боење. Во споредба со дрвените плочи со антикорозивни премази и маслени облоги, површините од природно дрво им даваат на боите и мастилата подобар ефект на боја. САМОСТОЈНИ реквизити за луѓе од сите возрасти. Едноставен и лесен за чистење. Исплакнете со вода и избришете ја суво. Се користи како дрвени тркалезни и квадратни душеци што не се лизгаат, а не лесно се лизгаат. Опис овој комплет содржи 50 парчиња тркалезни дрвени парчиња и 50 парчиња квадратни дрвени парчиња. Висококвалитетен дрвен материјал, без бруси, издржлив и безбеден за употреба. Компактен и лесен. Идеален како реквизити за забави, украси за домови и додатоци ЗА сликање САМИ. Фино изработка на занаети, без боцкање и издржлив за употреба.Карактеристики-Боја : Избрана Боја.- Материјал : Дрво.- Големина : Околу 10х10х0, 2см/3, 93х3, 93х0, 08 инчи.- Користејќи сечење со висока технологија, рабовите се мазни и рамни без бруси.- Чистите дрвени површини се необработени и лесни за боење . Во споредба со дрвените плочи со антикорозивни премази и маслени облоги, површините од природно дрво им даваат на боите и мастилата подобар ефект на боја.